Diari La Veu del País Valencià
L’avioneta LGTBIfòbica d’Hazte Oir recorre les platges valencianes

Les platges valencianes seran aquest dimarts la destinació de l’avioneta d’Hazte Oir, que sobrevolarà la costa des de Castelló fins a Dénia per a “denunciar la llei mordassa LGTBI de Podemos”, en referència a la proposició de llei contra la discriminació per orientació sexual i identitat de gènere i d’igualtat social del col·lectiu LGTBI, que entra en debat parlamentari en setembre i que compta amb el suport dels grups de l’oposició.

L’aeroplà s’enlairarà a les 12 hores a Castelló i aterrarà a Dénia prop de les 16 hores. El portaveu de l’organització, Miguel Vidal, ha explicat que amb l’avió, una adaptació de l’autobús trànsfob que va recórrer la geografia espanyola, s’està “lliurant una batalla cultural” en què es juguen “les llibertats de pensament i d’educació i el dret dels xiquets a gaudir d’una infantesa lliure i sense imposicions”.

L’avioneta porta una pancarta amb el lema “#LleiMordassaLGTBI: Van a pels teus fills”. “Gràcies a l’#HOBus, en la seua versió aèria s’està desemmascarant el rostre totalitari d’algunes formacions polítiques”, ha assegurat Vidal, que considera que “l’avioneta vol deixar clar a la societat espanyola que existeix un projecte legislatiu amb què Podemos vol adoctrinar els xiquets i els joves”.

Comparteix

Icona de pantalla completa