Diari La Veu del País Valencià
Sindicats i patronal convocaran la mobilització pel finançament tot i el rebuig del PP

CCOO PV, UGT PV i la patronal CEV s’han reunit aquest dimarts per a valorar la situació en què es troba el sistema de finançament autonòmic i treballar en un manifest conjunt; a més, està previst que a mitjan setembre s’anuncie la data de la convocatòria de la mobilització social per a reclamar una reforma. La marxa compta amb el suport de tots els partits excepte el PP, perquè hi veu “paral·lelismes amb Catalunya”.

Ho ha explicat en un comunicat CCOO PV, que ha assegurat que “garanteix la convocatòria de manifestació” i que el document sobre el qual estan treballant es presentarà als partits polítics i a la societat civil valenciana perquè s’arreplegue el màxim nombre d’adhesions possible.

A mitjan setembre s’anunciarà la data de la manifestació i del pla de treball previ. El secretari general de CCOO PV, Arturo León, ha insistit en la necessitat de la convocatòria, atés que “el present i el futur de la ciutadania valenciana estan en joc”. A més, ha recordat que l’informe dels experts “va corroborar les injustícies d’un sistema de finançament que discriminava el País Valencià respecte a la resta d’autonomies”.

Comparteix

Icona de pantalla completa