Diari La Veu del País Valencià
Vídeo: ‘Fabra’ es tira del pont nou perseguit pel poble d’Alcoi

Natxo Lara / AraMultimèdia / Alcoi

L’espectacle de Xavi Castillo ha congregat aquest dimarts a les 11.30 hores al pont Francisco Aura unes 300 persones que han actuat d’extres en la gravació d’un nou capítol de ‘Veriueu-ho‘ en què es reinaugurava la nova infraestructura. Amb molt d’humor àcid i amb la presència de col·lectius per la dependència o treballadors de RTVV, Castillo, disfressat d’Alberto Fabra, ha fet els honors i en ser increpat pel poble ha acabat tirant-se pel pont. Ha estat la manera de reivindicar el que hauria d’haver estat una inauguració normal, i no com la ‘real’ en què els alcoians no van poder accedir-hi amb normalitat.

Xavi Castillo ha aparegut en limusina acompanyat per l’arquitecte del pont, ‘Miquel’ Calatrava. Uns 300 alcoians l’han increpat i li han demanat responsabilitats. El ‘Fabra’ vestit de fallera ha fet el seu discurs què ha acabat llançant sobres suposadament plens de diners. Castillo ha explicat que com que el dia de la inauguració el poble d’Alcoi no va poder gaudir de l’acte en estar cercat el pont, havia tornat hui per fer una paròdia. També ha tingut paraules amables per a Francisco Aura, supervivent de l’extermini nazi i que ha donat nom al pont nou.

La seua persona va quedar enfosquida pel lamentable espectacle del 27 de gener, amb 7 furgons policials i un dispositiu de seguretat propi d’una final de futbol mundial.

La paròdia ha continuat amb la persecució dels alcoians al president pel pont i ha acabat amb la decisió de Castillo de tirar-se pel pont.

Comparteix

Icona de pantalla completa