Diari La Veu del País Valencià
L’IVF torna a traure a subhasta l’Hèrcules

Per al president de l’Hèrcules CF, Juan Carlos Ramírez, el club “no val ni zero euros”. Per a la Generalitat, almenys val 508.146,54 euros. Aquest és el preu d’eixida de la segona subhasta d’accions del club que realitzarà l’Institut Valencià de Finances. El banc de la Generalitat ha donat de termini fins al 19 de setembre a les 15 hores perquè els possibles interessats presenten les seues ofertes.

La subhasta, segons ha indicat l’entitat dirigida per Manuel Illueca, serà l’última, després d’haver quedat deserta la primera subhasta, amb un preu d’eixida un 15% superior. Ramírez, un dels interessats en les accions, no va acudir a la primera subhasta perquè considerava una “salvatjada” el preu de les accions i esperava que la Generalitat i el consell de l’Hèrcules negociaren un preu més baix, segons el diari As.

El paquet subhastat inclou el dret del crèdit de 15.425.002,95 euros de la Fundació de la Comunitat Valenciana Hèrcules d’Alacant que ostenta l’IVF, equivalent al 72,71% de les accions del club, a més de les accions de l’Hèrcules que es va adjudicar l’IVF després de la subhasta de béns i drets d’Aligestión (equivalents al 15,07% del capital social). L’obertura dels sobres amb les ofertes rebudes es realitzarà el 20 de setembre, a les 11 hores, a la seu de l’IVF.

Comparteix

Icona de pantalla completa