Diari La Veu del País Valencià
Consum obri dos nous supermercats ecoeficients a Elx i Albacete

Consum obri aquest dijous dos nous supermercats ecoeficients a Elx i Hellín (Albacete) que suposen la creació de prop de 70 llocs de treball especialitzats. Amb aquestes obertures, s’eleven a 8 els centres inaugurats des de començament d’any i s’arriba als 75 establiments a la demarcació d’Alacant i als 25 a la d’Albacete.

Segons ha informat la cadena, el supermercat d’Elx està situat al carrer d’Antonio Machado, número 69, i compta amb 1.280 metres quadrats de superfície, mentre que el supermercat d’Hellín es troba al carrer de Sant Joan de Déu, número 9, i disposa de 1.350 metres quadrats de sala de vendes. Tots dos compten amb un horari de dilluns a dissabte de 9.00 a 21.30 hores de forma ininterrompuda i amb aparcament per a facilitar l’accés als clients.

Els dos supermercats ecoeficients disposen d’atenció personalitzada en peixateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall i forn. Compten, a més, amb la secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques exclusives Kaviva, Kyrey, Kyrey for Men, Kyrey Pharma i Consum Kids, així com de servici de compra a domicili

Consum d’un 40% menys d’energia

Les noves obertures d’Elx i Hellín empren un model pioner d’instal·lacions frigorífiques de temperatura negativa, alimentades amb CO2, que permet reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle i consumeix un 40% menys d’energia respecte a un supermercat convencional. Una de cada tres instal·lacions d’aquest tipus a Espanya està en Consum. A més, estan inclosos dins de la xarxa de supermercats ecoeficients, que representa el 75% del total de supermercats propis.

Consum és la major cooperativa de l’arc mediterrani espanyol. Compta amb 680 supermercats, entre propis i franquiciats, distribuïts per Catalunya, el País Valencià, Múrcia, Castella-la Manxa, Andalusia i Aragó. En 2016 va facturar 2.344 milions d’euros, un 10,5% més, i va obtindre un benefici de 46,8 milions d’euros.

Amb més de 2,7 milions de socis-clients i 13.504 treballadors, és l’única empresa de distribució amb el certificat d’empresa familiarment responsable (EFR). En 2016 ha sigut certificada amb el segell Top Employers, per quart any consecutiu, com una de les millors empreses de l’Estat per a treballar, segons la consultora Top Employers Institute.

Comparteix

Icona de pantalla completa