"Estem treballant per fer realitat l'espai públic valencià de comunicació": Àpunt estrena nova carta d'ajust

La directora general de la CVMC, Empar Marco, ha fet públic aquest canvi en les pantalles, que presenta la nova radiotelevisió amb el nom À Punt Mèdia
/ València
30 agost 2017 01:00h
La nova carta d\'ajust que es pot veure als tres canals reservats per a les emissions d\'Àpunt.

Després de mesos amb la mateixa carta d'ajust, els canals on en un futur –indeterminat encara– es podran veure els diferents canals de la televisió pública valenciana han canviat d'aspecte. Des d'aquest dimecres, els televidents que fent zàping passen per qualsevol de les tres freqüències reservades per als canals de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) podran veure la nova carta d'ajust que des dels estudis del Centre de Produccions de Programes de Burjassot s'ha retolat.

Així, a partir de hui i previsiblement fins que s'engeguen les emissions, els usuaris que sintonitzen les freqüències de la CVMC podran llegir el següent missatge: "Som Àpunt Mèdia. Estem treballant per fer realitat l'espai públic valencià de comunicació". Ha sigut la mateixa directora general de la CVMC, Empar Marco, qui aquest dimecres ha difós una foto en Twitter on es podia veure el missatge escrit en la màquina encarregada de retolar la carta d'ajust.

Aquesta nova imatge substitueix l'anterior carta d'ajust, que s'ha mantingut durant mesos en pantalla. L'anterior missatge assenyalava: "Una vegada constituït el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació el dia 26 d'octubre de 2016, s'han iniciat els treballs per a posar en marxa les emissions". Anteriorment, hi va haver una altra llegenda: "Aprovada la Llei de Servei Públic de Radiodifusió i TV d'àmbit autonòmic de titularitat de la Generalitat Valenciana". D'aquesta manera, a través de la carta d'ajust, la CVMC ha anat informant dels pasos fets per a la recuperació dels mitjans públics.

La data per al restabliment de les emissions és encara tota una incògnita. La Societat de Mitjans de Comunicació i la Corporació Valenciana de Mitjans estan en ple procés d'adequació de les instal·lacions de Burjassot, que albergaran la redacció i els estudis dels nous mitjans, i de contractació del personal temporal amb el qual comptarà la radiotelevisió pública fins a la provisió definitiva de llocs de treball.

next