Diari La Veu del País Valencià
Elx premiarà els barris i pedanies més nets

La Federació d’Associacions de Veïns Dama d’Elx ha engegat la campanya ‘El meu barri, el + net’, en què s’ofereix un premi als grups de veïns d’Elx que mantinguen els seus carrers més nets. Segons han anunciat aquest dijous, la campanya es desenvolupa en col·laboració amb l’Ajuntament i començarà aquest divendres 1 de setembre.

‘El meu barri, el + net’ premiarà amb inversions extra de l’Ajuntament els barris i pedanies il·licitans on hi haja una millor evolució de neteja. Per això, entre l’1 i el 30 de setembre es prendran una sèrie de mostres fotogràfiques als carrers dels competidors, així que s’ha instat els veïns de cada districte a treballar junts i a cuidar “al mil·límetre” que es mantinga la higiene de les seues vies. A més, es premiarà de forma especial el barri o pedania que recicle més vidre.

Els guanyadors s’anunciaran durant la celebració del Dia del Veí, el 15 d’octubre. A banda del premi especial pel reciclatge de vidre, els guardons es dividiran en dues categories: una amb tres premis per als barris i una altra amb el mateix nombre de premis per a les pedanies.

Comparteix

Icona de pantalla completa