Diari La Veu del País Valencià
Incendi en Torre la Sal per l’acumulació de brutícia
RedactaVeu / Cabanes

La urbanització Torre la Sal de Cabanes és un polvorí. Així ho denuncia el grupo municipal Units pel Poble-Compromís, després que recentment s’originara un incendi en una zona pròxima a les vivendes d’aquesta urbanització que hauria d’haver estat finalitzada fa tres anys.

Aquest grup municipal denuncia l’estat de complet abandó de la urbanització per part de l’empresa urbanitzadora, la qual cosa ha propiciat el sinistre.

“La malesa ha anat acumulant-se per falta de neteja dels solars i parcel·les, la qual cosa ha convertit Torre la Sal en un polvorí”.

Segons aquesta formació, fa uns dies es va haver de sufocar un incendi en una zona molt propera a diversos habitatges al poblat mariner i que fins i tot hauria pogut arribar als edificis urbanitzats del PAI”, adverteixen.

Per a Units pel Poble-Compromís, l’acumulació de brutícia en la zona no recepcionada per l’Ajuntament “és responsabilitat de l’empresa, que mentre es dedica a atacar pràcticament tota la Corporació, no compleix amb les seues obligacions ja que “una cosa és tindre el PAI pendent de pròrroga o no, i altra, tindre les parcel·les fetes un femer”.

Cal assenyalar que el foc es va iniciar en una zona on l’empresa tenia projectat fer una torre de més de 30 altures.

Comparteix

Icona de pantalla completa