Diari La Veu del País Valencià
El jutge Castro declara pertinents les repreguntes formulades a Camps
ACN / València

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSIB), Castro ha dictat una providència en què dóna per presentades aquestes repreguntes i queda a l’espera de trobar el moment oportú per a la seua pràctica.

L’expresident Camps va declarar per escrit com a testimoni el passat 1 de febrer a la seu del Consell Jurídic Consultiu en relació als contractes que el govern valencià havia signat amb l’Institut Nóos d’Urdangarín.

Després d’aquesta declaració, el jutjat d’instrucció número 3 de Palma va obrir un termini de cinc dies perquè les parts repreguntaren a l’expresident de la Generalitat. El magistrat donava trasllat a les parts de les preguntes i respostes de la declaració per escrit de Camps i obria així la possibilitat que plantegen les repreguntes que consideren.

L’expresident valencià Francisco Camps va assegurar el passat 1 de febrer als mitjans després de declarar que no es trobava preocupat perquè sempre ha treballat “amb la màxima honestedat i honorabilitat”.

Camps va fer aquestes declaracions després de dues hores de testimoni per escrit a un despatx del Consell Jurídic Consultiu (CJC), davant la secretària judicial i incomunicat de l’exterior, acollint-se així al seu dret com a expresident autonòmic.

L’excap del govern valencià va negar que ell i Rita Barberá es reuniren amb Urdangarin al Palau de la Zarzuela per negociar els contractes que el jutge investiga.

Comparteix

Icona de pantalla completa