Diari La Veu del País Valencià
Bonig respon a Oltra: El PP sempre paga les seues factures

Isabel Bonig no s’ha estat de respondre a Mónica Oltra pel comentari irònic on la vicepresidenta del Consell va advertir el restaurant on el PP ha celebrat entre divendres i dissabte la seua Interparlamentària que s’assegurara de cobrar la factura. Oltra va al·ludir així al deute que els populars van arrossegar amb Firavalència per la celebració del seu congrés estatal del 2008 i que només es va satisfer quan un jutjat ho va ordenar ara fa un mes, és a dir, 9 anys després.

Bonig ha respost Oltra en presència de Mariano Rajoy, reelegit president del PP en aquell congrés de València. “No acostume a fer-ho, però hui tinc ganes i vull respondre-li. Alguns de vosaltres vos vau sorprendre que la vicepresidenta ens rebera tot advertint els amos d’aquest restaurant que tancaren les portes perquè el PP se’n va sense pagar factures. No es preocupe, senyora Oltra: el PP sempre paga les seues factures”, va assegurar Bonig davant de representants del seu partit procedents de tot l’Estat.

La líder del PPCV va lligar el deute de la seua formació per un acte de partit amb els retards en el pagaments a centres de menors, a dependents i a les farmàcies i va exigir a Oltra que “els pague” i es deixe de piulades a les xarxes socials i d’anar a “platós de televisió”.

Comparteix

Icona de pantalla completa