Diari La Veu del País Valencià
Frida i Dûrga, guanyadors del concurs Sona La Dipu 2017

Els grups valencians Frida i Dûrga s’han proclamat guanyadors del concurs Sona la Dipu 2017 després d’imposar-se en la nit d’aquest dissabte a Sueca (Riber Baixa) a Mireia Vilar i The Vibrowaves davant més de 5.000 persones, segons ha informat la Diputació de València en un comunicat. D’aquesta manera, prenen el testimoni que deixen Ligula i Meridian Response, triomfadors de la passada edició i bandes ja consagrades en el panorama musical nacional.

El macroconcert d’aquest dissabte es va celebrar en un escenari muntat en un polígon de la localitat de la Ribera, que va començar al voltant de les 21.00 hores amb el directe d’Oques Grasses, que van donar pas als quatre finalistes del programa musical de la Diputació. D’un en un van desfilar sobre l’escenari amb registres musicals molt diferents entre ells.

El jurat del concurs, compost per professionals del sector i per primera vegada paritari, va anunciar el seu veredicte entrada ja la matinada, en presència, entre uns altres, del director del Sona la Dipu, Quique Borrás. Dûrga i Frida formen ja part de l’elenc de guanyadors d’aquest programa llançador de les bandes emergents valencianes.

El fet de convertir-se en guanyadors els permetrà enregistrar un disc i participar en els festivals musicals de l’Estat de major prestigi així com la possibilitat de participar en certàmens internacionals.

Abans, dissabte 9 de setembre a Picassent, els guanyadors del Sona la Dipu tornaran a tocar en directe, aquesta vegada com a teloners d’Amaral, que serà l’artista convidada. A Sueca, La Raíz i Zoo van participar també en una gran nit musical celebrada a la capital de la Ribera Baixa.

Comparteix

Icona de pantalla completa