El Palau de la Música recupera aquest setembre els concerts gratuïts per a tots el públics

L'Orquestra de València participarà demà en el Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tárrega

L'Orquestra de València participarà, demà divendres, en la final del LI Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tárrega, que se celebrarà a localitat de Benicàssim. D’aquesta manera, la formació simfònica valenciana inicia el mes de setembre preparant la seua participació en dos prestigiosos concursos, com són el Tárrega i el XX Concurso Internacional de Piano de València "Premio Iturbi", que es desenvoluparà al Palau de la Música del 12 al 23 de setembre. També durà a terme tres concerts per a tots els públics, dos a l’auditori valencià –dins del cicle gratuït de "L’Estiu al Palau"– i un altre a l’aire lliure a la plaça de l'Ajuntament.

Un inici de temporada amb programes que combinen el vessant internacional i valencià amb directors i solistes valencians com ara Salvador Sebastià, José Miguel Rodilla, Francisco Valero-Terribas i Adolfo Bueso, que, per a la presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, "demostra la qualitat i versatilitat de les professores i professors de l’Orquestra de València, que enguany compleix el seu 75 aniversari i que, en aquesta temporada d’abonament, és la gran protagonista amb brillants formacions i solistes internacionals".

Demà divendres, a les 22.00 hores i sota la direcció de Salvador Sebastià, l'Orquestra de València estarà present en la final del LI Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tárrega, on té previst interpretar els concerts per a guitarra de Villa-Lobos, Castelnuovo-Tedesco i altres obres de Bacarisse i Ponce.

Divendres 15, a les 19.30 hores –dins del cicle "L’estiu al Palau" i amb la direcció de José Miguel Rodilla–, interpretarà La vida breve i Noche en los Jardines de España, de Manuel de Falla, amb el pianista Adolfo Bueso, i els Quadres d’una exposició, de Modest Músorgski.

El 21 i 22 participarà en la final del XX Concurso Internacional de Piano de València "Premio Iturbi", sota la direcció de Bruno Aprea.

Dissabte 23, a les 19.00 hores, el públic podrà gaudir d’un concert gratuït a l'aire lliure, a la plaça de L'Ajuntament, amb motiu del 30é aniversari del Palau de la Música i del 75é de l'Orquestra. Finalment, els concerts de setembre conclouran divendres 29 a les 19.30 hores, en l'últim programa del cicle "L’estiu al Palau", amb una Gala Lírica dirigida per Francisco Valero-Terribas i on participarà l'Orfeó Universitari de València.

Per altra banda, torna el cicle de "Rock, pop… al Palau" amb l’actuació en acústic de Cooper el 24 de setembre a la Sala Rodrigo, on Alejandro Díez repassarà la seua trajectòria al capdavant de Los Flechazos i Cooper. I també Tardor, que presentarà el seu nou disc Patraix el 28 de setembre, també a la Sala Rodrigo.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat