L'Ajuntament de València concedeix per primera vegada ajudes a les indústries culturals per 200.000 euros

La regidora Sandra Gómez subratlla que el sector aporta valor especial a la ciutat

L'Ajuntament de València ha aprovat, per primera vegada, una línia d'ajudes de 200.000 euros a les indústries i empreses del sector de la cultura, "una àrea de negoci susceptible de millorar els índexs d'ocupació en la ciutat i que ofereix el valor afegit de la projecció d'una imatge urbana de qualitat i prestigi".

Així ho ha anunciat la portaveu de l'equip de govern, Sandra Gómez, que ha donat a conèixer en roda de premsa la decisió de la Junta d'aprovar una partida de 200.000 euros que es dedicarà a aquest objectiu. "Traurem per primera vegada una convocatòria d'ajudes al sector de la indústria cultural, que és un dels principals sectors afectats per la crisi", ha explicat.

Gómez ha defensat que la cultura "és un sector econòmic més de la ciutat i, a més, un sector que aporta un valor especial a València perquè ens dóna imatge i prestigi". A més, ha subratllat les "dificultats que presenta aquest sector per a generar un model estable de negoci i, per tant, per a generar ocupació; una ocupació de qualitat".

El paquet d'ajudes previst arriba als 200.000 euros i cadascuna de les ajudes podrà arribar fins als 6.000 euros en cada cas de constitució d'empreses que es dediquen a aquest sector.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat