El Palau de la Música inicia la venda d'abonaments per a la nova temporada

El coliseu valencià celebrarà el 75é aniversari de l'Orquestra de València

El Palau de la Música de València inicia el període de venda dels nous abonaments per a la temporada 2017-2018. Així, aquest cap de setmana, els melòmans podran comprar-los per a una temporada anual que consta de 42 concerts i també per a la Temporada de Tardor, amb 13 concerts.

Zubin Mehta, Valery Gergiev, Daniel Harding, Fabio Luisi, LangLang, Sokolov, Martha Argerich, Pogorelich, Jourowski, Olga Peretyatko, Maria Joao Piras, Mathias Goerne, Katia i Marielle Labèque, Viktoria Mullova, Rinat Shaham, Leticia Moreno, Measha Brueggergosman i Ofelia Sala són alguns dels noms de la temporada 2017-18. Es tracta també del 75é aniversari de l'Orquestra de València, subratlla l'auditori municipal a través d'un comunicat.

Els preus per l'abonament anual són de 904 euros per a butaca i amfiteatre; 678 euros per a tribunes i 452 per a fons. D'altra banda, els preus de l'Abonament de Tardor són de 268 euros per a butaca i amfiteatre; 201 per a tribunes, i 134 per a fons.

La venda de localitats soltes serà a partir del dia 27 de setembre del 2017 en les taquilles de Palau. El repartiment de números s'ha fixat a partir de les 8.30 hores i la venda de les localitats a partir de les 9.00. La venda telefònica i en la web del Palau de la Música o de Servientradas serà a partir de les 10.00 hores.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat