Diari La Veu del País Valencià
Els directius de Thyssenkrupp lloen el País Valencià com a territori per a invertir

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut, aquest divendres, una reunió amb Thomas Schlenz, Klaus Bailer i altres directius de la companyia siderúrgica alemanya Thyssenkrupp Steel Europe AG. Segons ha informat la Generalitat, els directius han traslladat al cap del Consell la bona marxa de la filial Galmed, ubicada a Sagunt i reoberta en desembre de l’any passat.

A més, han reiterat a Puig la seua confiança en el País Valencià com a territori d’inversió per la seua gran capacitat de creixement econòmic i les seues perspectives de futur. A més, la trobada ha servit per a fixar una visita del president de la Generalitat a les instal·lacions de la planta de Sagunt d’ací a dos setmanes, amb l’objectiu de conéixer el nou centre de formació professional dual on estudiants de grau superior de l’IES Eduardo Merello, del Port de Sagunt, rebran formació a partir d’aquest curs acadèmic.

En juny, la Generalitat va signar dos convenis de col·laboració amb Thyssenkrupp per a posar en marxa un programa de formació dual als graus superiors de Programació de la producció en fabricació mecànica i Mecatrònica Industrial, que formen part de l’oferta educativa del centre. Aquests acords s’emmarquen en el conveni de col·laboració que el govern valencià va subscriure a Duisburg en juliol del 2016 amb la multinacional per a impulsar dos programes de formació professional dual a Alemanya i al País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa