Diari La Veu del País Valencià
Periodistes i ‘influencers’ internacionals visiten el ‘Benidorm Pride’ per a promocionar el turisme LGTBI

Un grup de deu periodistes i ‘influencers’ de diferents països visiten aquests dies el ‘Benidorm Pride’ en un viatge de premsa per a promocionar l’oferta turística LGTBI del País Valencià, una iniciativa organitzada per l’Agència Valenciana del Turisme (AVT) juntament amb Visit Benidorm i Turespaña.

El secretari autonòmic de l’AVT, Francesc Colomer, ha ressaltat en un comunicat que un dels objectius prioritaris del Consell és “mostrar la Comunitat com una terra hospitalària i de valors, una terra de diversitat que vol acollir tots els perfils de turistes, perquè hi ha oferta turística per a tots, i tots són benvinguts”.

El grup està format per periodistes i ‘influencers’ especialitzats en el segment LGTBI, tant espanyols com arribats d’Alemanya, el Regne Unit, Holanda, Suïssa i Israel. Aquests professionals publicaran en les seues revistes, blogs i xarxes socials les seues experiències a Benidorm i compartiran amb els seus seguidors els atractius de la ciutat i de les activitats que tenen lloc durant la celebració.

L’itinerari de visites portarà el grup a conéixer les platges de Llevant i Ponent i la zona del castell, a fer una passejada amb bicicleta elèctrica pel paratge natural de la serra Gelada, practicar activitats nàutiques, visitar els cellers Mendoza de l’Alfàs del Pi i descobrir la gastronomia valenciana.

El programa es completarà amb la participació dels periodistes en les múltiples activitats organitzades amb motiu del ‘Benidorm Pride’, que inclouen desfilades i festes en diferents punts de la ciutat.

Segment rendible

Colomer ha destacat que el segment LGTBI “per fi té visibilitat a la Comunitat” i ha afegit que des de l’AVT estan treballant per a “impulsar i promocionar l’oferta turística envers aquest segment amb l’objectiu de posicionar-se com una destinació ‘gay-friendly'”.

Així mateix, ha assenyalat que treballar en aquest segment “demostra que la Comunitat és una terra de valors, una terra hospitalària on tots els turistes són benvinguts i tenen dret a gaudir de la nostra oferta”. El col·lectiu al qual es dirigeix aquesta estratègia “és un segment altament rendible per al sector turístic, ja que el consumidor LGTBI té un poder adquisitiu significatiu i, a més, realitza major nombre de viatges al llarg de l’any, per la qual cosa el seu impacte en el sector és encara major”, ha indicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa