Els preus pugen 2 dècimes en agost en relació a juliol i situen la inflació anual en l'1,5% al País Valencià

El major increment es va registrar en Oci i cultura (1,1%) i Transport (1%), i el major descens en Vestit i calçat (1,1%) i Medicina (0,6%)

L'Índex de Preus de Consum (IPC) va pujar dues dècimes en agost respecte al mes anterior i la taxa interanual –la variació dels preus registrada durant els últims dotze mesos–, se situa en l'1,5% al País Valencià, segons les dades fetes públiques per l'Institut Nacional d'Estadística (INE). No obstant açò, en el que va d'any els preus han caigut quatre dècimes en l'autonomia valenciana enfront d'un descens del 0,5% registrat a l'estat espanyol.

Al País Valencià el major increment en els preus es va registrar en Oci i cultura, amb un augment de l'1,1%; seguit de Transport, amb un 1%; Hotels, cafès i restaurants, amb un 0,6%, i Uns altres, un 0,3%. Per contra, el major descens es va produir en Vestit i calçat amb 1,1%; Medicina, un 0,6%; Aliments i begudes no alcohòliques, un 0,2%, i Begudes alcohòliques i tabac, un 0,1%. La resta –Habitatge, Comunicacions i Ensenyament– es va mantenir invariable.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat