Diari La Veu del País Valencià
El PP de la Diputació d’Alacant no fa cas al pacte d’investidura i accepta imputats al seu govern

El grup de Compromís de la Diputació d’Alacant assegura que “el pacte d’investidura que va portar César Sánchez a dirigir l’ens provincial no solament està trencat en la teoria, sinó que també ho està en la pràctica”. Segons expliquen en un comunicat, el primer punt de l’acord establia la “separació immediata de qualsevol càrrec públic que haja sigut imputat formalment per delictes de corrupció política o per qualssevol altres que, per la seua gravetat, causen una especial alarma social fins a la resolució completa del procediment judicial”.

Ara, però, el PP hauria afirmat que, “si un diputat del govern és imputat per diferents casos de corrupció, aquest cas solament tindrà rellevància dins de la institució provincial si la presumpta corruptela afectara la Diputació mateixa”.

Aquesta és la contestació del Partit Popular a la pregunta de Compromís sobre determinats casos de presumpta corrupció que afectarien el 33% de la bancada del PP en la Diputació d’Alacant. Si bé la pregunta anava adreçada al president de la Diputació, aquest ha delegat la resposta en el seu portaveu en el ple, Carlos Castillo, qui ha explicat que només s’apartarà de l’ens un càrrec públic imputat si el delicte té a veure amb la gestió de la Diputació.

Comparteix

Icona de pantalla completa