Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de l’Alcúdia impulsa un concurs audiovisual amb el medi ambient com a protagonista

La regidoria de Medi Ambient de l’Alcúdia, amb la col·laboració de Samaruc Digital, Acció Ecologista Agró, Ecologistes en Acció i Xúquer Viu, impulsa la primera edició de ‘Medi’, un concurs audiovisual del medi ambient valencià. La vocació d’aquest concurs és ser una finestra al món dels treballs audiovisuals que tenen el medi ambient com a protagonista dins del territori valencià, a més de ser una eina de conscienciació sobre la necessitat de preservar l’entorn a partir dels coneixements que proporciona l’audiovisual.

Segons indiquen en una nota, ‘Medi’ vol obrir la porta als realitzadors audiovisuals que mostren el paisatge, la flora i la fauna des d’un punt de vista ecològic i ambiental, però també a aquells que ho fan amb una mirada social i antropològica de les persones que habiten el medi. De la mateixa manera, la mostra vol ser “un espai de denúncia davant els conflictes que es generen arran de la presència humana i la fragilitat de l’ecosistema”.

El concurs té una dotació econòmica de 600 euros per a l’obra guanyadora, 400 euros per a la segona posició, 200 euros per a la tercera, 200 euros per al premi del públic i 100 euros per al premi local. S’hi poden presentar obres tant en valencià com en castellà i realitzades per persones o per col·lectius i organitzacions. Els treballs han de tindre una durada d’entre 5 i 30 minuts i han de ser originals realitzats entre l’any 2016 i 2017 i no premiats en cap altre concurs.

El termini de presentació de les obres acaba el 15 de gener. L’acte de lliurament serà el dia 25 del mateix mes a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, on es projectaran els treballs guanyadors.

Comparteix

Icona de pantalla completa