Diari La Veu del País Valencià
Cs protesta per l’allau de propostes de resolució del PP amb l’abstenció

La síndica del grup Ciutadans (Cs) a les Corts, Mari Carmen Sánchez, ha anunciat que el seu grup s’abstindrà en totes les propostes de resolució presentades pel Partit Popular al Debat de Política General que se celebra entre ahir i hui. La portaveu taronja ho ha anunciat abans de la represa del ple.

“A Cs hem vingut a treballar pels ciutadans i a fer que les institucions siguen una cosa profitosa. El que hem viscut aquesta matinada per part del PP és digne d’analitzar. Les propostes van arribar passada la 1 de la matinada. El PP pot fer una vaga a la japonesa, però també estem en el nostre dret de reclamar unes condicions dignes per al debat i que servisca per a millorar les condicions de vida de la gent”, ha assegurat Sánchez.

La falta de temps i el fet que el PPCV haja respost al pacte de la resta de grups de no superar el centenar de propostes tot presentant-ne més d’un miler ha portat a aquesta decisió de Ciutadans. “A Cs mai no li ha importat quedar-se fins a les 6 del matí analitzant i treballant. Però el que ha succeït és un insult a aquesta cambra, als treballadors, als grups parlamentaris i al mateix Consell”, ha conclòs la portaveu.

Comparteix

Icona de pantalla completa