Diari La Veu del País Valencià
Jordi Roca obrirà una gelateria a Alacant a finals d’any i estudia arribar a València

Rocambolesc, la gelateria de Jordi Roca obrirà una nova seu a Alacant abans que acabe aquest any 2017. De moment, segons ha avançat aquest dijous Alejandra Rivas, la mestra gelatera i muller del reconegut reboster de la nissaga dels Roca, la marca està pensant a arribar també a València, encara que de moment, no tenen data ni espai físic.

La mestra gelatera ha estat aquest dijous a la ciutat del Túria per a presentar la nova col·laboració entre Rocambolesc i Citroën, ja que la marca de cotxes llança un nou vehicle i els gelaters han ideat un nou producte que simula el C3 Aircross, de manera que els usuaris que visiten l’exposició situada a l’explanada de l’Estació del Nord poden en certa manera menjar-se el cotxe que prèviament s’ha configurat a través d’una aplicació.

L’empresa del germà menut dels Roca compta amb gelateries a Girona, la platja d’Aro, Barcelona i Madrid i tenen previst instal·lar-se a Alacant a finals d’any, al voltant de novembre, tot i que la data exacta no està confirmada, ha avançat Alejandra Rivas preguntada per Diari La Veu. “A València ens encantaria vindre, però no tenim lloc ni data confirmada”, ha afegit la gelatera. A la ciutat del sud valencià estaran ubicats al Corte Ingles de l’avinguda Federico Soto.

Rocambolesc crea un nou gelat que represente cada ciutat on té un punt de venda. “Per a Barcelona, férem el dit de Colon i, per a Girona, el cul de la lleona. Ara estem en eixe procés creatiu de pensar què és allò que més representa Alacant per a fer un gelat amb eixa forma i sabors”, ha explicat.

Alacant compta amb un nom destacat en el món dels gelats, però “nosaltres fem un gelat completament personalitzat. Estan inspirats sempre en postres de Jordi i som l’única gelateria que pensa cada topping per a cada sabor”, ha recordat Rivas. “Farem el que ens agrada fer, com són toppings originals, divertits i que canvien en cada temporada”, ha conclós.

Comparteix

Icona de pantalla completa