Diari La Veu del País Valencià
Així sona el nou treball en solitari de Xavi Sarrià

Xavi Sarrià, un dels elements principals d’Obrint Pas, torna a l’escena amb un nou disc: Amb l’esperança entre les dents (Propaganda pel fet, 2017). El músic i escriptor ha llançat a les xarxes la cançó que dóna nom al treball discogràfic que, com ell mateix explica, ha estat composant durant els darrers dos anys. “Necessite escriure cançons. Necessite seguir defensant-me. Necessite seguir canalitzant aquell riu ingovernable que em colpeja per dins”, ha escrit Sarrià al seu mur de facebook.

El nom del disc rep el nom d’un vers de John Berger que, segons Sarrià, descriu “perfectament com he viscut durant tots aquests anys”. “Tots hem passat pels nostres inferns particulars”, relata, ja que el disc recull les vivències de la seua vida des de la infantesa, marcada per la “pèrdua de la persona que més m’estimava”, fins a l’actualitat.

“La música era el meu altre refugi”, ha dit Sarrià, qui reconeix que “les paraules, la música i la meua gent em van salvar la vida. El música i escriptor també ha aprofitat el llançament del nou disc per a inaugurar la pàgina web on es pot adquirir el nou treball.

Comparteix

Icona de pantalla completa