Oltra, davant de l'1-O: "Les coses necessiten calma per a després prendre decisions"

La vicepresidenta recorda que Ximo Puig sempre s'ha oferit a intervindre un un diàleg "creuat"
/ València
15 setembre 2017 01:00h
La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, reclama "calma" davant de l\'1-O.

La portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha assegurat, aquest divendres, en ser preguntada per la situació a Catalunya, que "les coses i les decisions ixen millor quan la paraula és protagonista". Així mateix, la vicepresidenta ha demanat "calma, serenitat, diàleg i, després, prendre decisions" i "no a l'inrevés".

Així ho ha indicat Oltra en la roda de premsa posterior al ple del Consell, on ha explicat que, en la seua reunió, l'executiu valencià no ha abordat la situació a Catalunya perquè estan ocupats a "intentar millorar la vida dels valencians". "La nostra posició i la del president, Ximo Puig, ha sigut sempre la de facilitar un diàleg", ha subratllat la vicepresidenta, qui ha recordat que el cap del Consell es va oferir a intervindre en un diàleg creuat.

Després d'incidir en la importància econòmica que té Catalunya per al País Valencià tant en les exportacions com en les importacions, ha insistit que el govern valencià el que planteja és "la necessitat que la paraula tinga protagonisme, que hi haja serenitat i calma en aquesta qüestió i, després, asseure's a parlar i prendre decisions i no a l'inrevés". 

next