Diari La Veu del País Valencià
Els extreballadors de RTVV copen les borses de treball d’Àpunt

Els extreballadors de l’antiga RTVV copen els primers llocs de la llista provisional de persones admeses en la borsa de treball d’Àpunt, segons recull la pàgina web oficial de l’ens. En les primeres posicions apareixen els noms de periodistes com Xelo Miralles, Lola Bañón, Mònica Antequera o els meteoròlegs Victoria Rosselló i Juan Carlos Fortea, entre uns altres.

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha donat a conéixer aquest dissabte el llistat provisional una vegada conclòs el termini de presentació de les sol·licituds i de l’autobaremació realitzada pels candidats. Es pot consultar en aquest enllaç.

La relació provisional de les persones admeses en la borsa de treball està ordenada d’acord amb la puntuació obtinguda segons els mèrits declarats per cada aspirant, mentre que la de persones excloses inclou l’especificació de les causes de no admissió.

En total, la borsa de treball de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha rebut 11.525 sol·licituds per a les 35 categories en què està dividida, segons ha informat l’entitat. El termini de presentació es va obrir el passat dimarts, dia 5 de setembre, i es va tancar el passat dijous, dia 14 de setembre.

Segons la CVMC, les categories de periodista/redactor, auxiliar administratiu i operador de càmera-muntador són les que més sol·licituds han rebut en aquesta convocatòria. La incorporació del personal al mitjà autonòmic Àpunt, apunten les mateixes fonts, “no serà de forma immediata, sinó que es produirà al llarg del temps i en funció de les necessitats de l’empresa”.

El Consell Rector de la Corporació va aprovar la relació de llocs de treball i les bases de la borsa el passat 26 de juliol.

Les categories són auxiliar administratiu, periodista/redactor, redactor audiovisual ENG, SEO mànager, expert en xarxes socials i comunicació, periodista expert en dades, periodista esportiu, periodista esportiu ENG, productor informatius/programes, productor executiu programes, productor executiu d’emissions, productor executiu de ficció, gestor de continguts, analista de mitjans socials, ajudant de producció, meteoròleg, assessor lingüístic, grafista, realitzador, ajudant de realització, operador càmera-muntador, operador so i control, operador electrònic, regidor, operador de sistemes, operador d’equips, analista programador, enginyer de tecnologies de la informació i telecomunicació, desenvolupador integrador d’aplicacions, il·luminador, tècnic de postproducció, tècnic electrònic i imatge i so, enginyer en telecomunicacions, assessor musical i documentalista.

Comparteix

Icona de pantalla completa