Diari La Veu del País Valencià
Turisme promou l’obertura de noves rutes a Alemanya i Irlanda des de l’aeroport de Castelló

L’aeroport de Castelló i l’Agència Valenciana del Turisme (AVT), seguint amb les activitats promocionals conjuntes, han organitzat per a la setmana vinent una visita dirigida per a representants de les aerolínies Eurowings i Aer Lingus. En aquesta visita s’exposaran els avantatges operatius de la base castellonenca, així com el potencial turístic de la zona, amb l’objectiu que les companyies convidades “estudien l’obertura de noves connexions”. Aquesta acció es desenvoluparà en l’avantsala del World Routes, certamen que se celebra a Barcelona entre el 23 i el 26 de setembre i en el qual l’aeroport de Castelló estarà present dins de l’estand del País Valencià.

Així, i dins de les activitats previstes per a aquesta cita, l’AVT, en coordinació amb la societat pública Aerocas i l’operador privat Edeis, ha organitzat una visita prèvia per a mostrar a les aerolínies interessades les instal·lacions de l’aeroport i algunes de les principals destinacions turístiques de les comarques castellonenques. En concret, està previst que la setmana vinent es desplacen fins a Castelló representants d’Eurowings, companyia alemanya de baix cost depenent de Lufthansa, i de la irlandesa Aer Lingus.

El secretari autonòmic de Turisme i president de la societat pública Aerocas, Francesc Colomer, considera la visita de les dues aerolínies com “una gran oportunitat” per a mostrar el potencial turístic de Castelló i les possibilitats de connexió a través del seu aeroport. “L’interés mostrat per aquestes companyies confirma que Castelló té un producte turístic atractiu que pot generar noves connexions”, ha indicat Colomer.

Dos anys amb vols regulars

L’aeroport de Castelló estarà present en el World Routes, el principal congrés internacional sobre aviació comercial, on està prevista l’assistència d’unes 300 línies aèries, 700 aeroports, 130 autoritats del sector turístic i 3.000 delegats. El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha assenyalat que aquesta fira permetrà exposar davant els professionals del sector “els avantatges competitius de l’aeroport de Castelló” i els avanços d’aquesta infraestructura, que acaba de complir dos anys des de l’inici dels vols regulars, amb un “creixement sostingut de l’activitat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa