Diari La Veu del País Valencià
José Muñoz deixarà el càrrec de secretari general de JSPV i donarà pas a unes primàries

El Comité Nacional de Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) va aprovar aquest passat dissabte a València, per unanimitat, el calendari oficial per a celebrar el seu XII Congrés Nacional. En ell, l’actual secretari general i diputat autonòmic, José Muñoz, passarà el relleu després de cinc anys al capdavant de l’organització juvenil. Un procés de primàries triarà la nova Secretaria General.

Joves Socialistes inicia així el procés de presentació de precandidatures a la Secretaria General. Aquest tindrà lloc des de dimarts que ve 19 al dimecres 20 de setembre, seguit d’un període de recollida d’avals que durarà fins a diumenge que ve 8 d’octubre, detalla la formació en un comunicat. El dilluns 16 d’octubre serà la data definitiva de proclamació de candidatures i tindrà la seua culminació en la jornada de votació, en sobre i urna, del diumenge 29 d’octubre.

Paral·lelament, la direcció de Joves Socialistes farà arribar a partir d’octubre a les agrupacions locals el document de la ponència política que es debatrà en el XII Congrés Nacional, del 17 al 19 de novembre, i que regirà el projecte polític dels joves socialistes per als pròxims anys.

José Muñoz va declarar en l’últim Comité Nacional que se sentia molt orgullós d’haver liderat Joves Socialistes i de “fer realitat una autèntica revolució generacional en la política valenciana”. “Per a mi ha sigut un honor”, va afirmar. En aquest sentit, va valorar el paper “protagonista” de l’organització juvenil en l’elaboració i engegada de polítiques per part del Consell que, va subratllar, “estan retornant les oportunitats i la dignitat a milers de joves valencians després de 20 anys d’abandó i frustració”.

Comparteix

Icona de pantalla completa