Diari La Veu del País Valencià
À Punt externalitza el seu primer magazín de ràdio

La voluntat d’obrir la nova ràdio pública abans que no s’acabe l’any es materialitzarà, com ja va anunciar la directora d’À Punt, Empar Marco, durant la presentació de la imatge corporativa, amb un magazín. Aquest programa, que “ha de servir per a presentar els mitjans a la ciutadania”, es contractarà amb una empresa externa.

Així ho ha anunciat hui l’empresa, amb un comunicat on “fa una crida a tot el sector audiovisual valencià per tal que presente propostes per a un magazín diari per a la ràdio provisional”. La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació vol un magazín de ràdio de dilluns a divendres, de 3 hores per a la franja del matí. Seran 65 programes (15 setmanes) que inclouran “continguts culturals, de servei públic, participació ciutadana i de col·lectius socials”.

El programa també pot incloure seccions fixes relacionades amb la salut, el consum, el medi ambient, la integració social, l’educació, el camp, la cuina i l’oratge. “En el magazín es donarà informació sobre tots els passos de creació del mitjà autonòmic À Punt ja siguen rodatges de programes, explicacions dels continguts, entrevistes amb les cares i les veus dels mitjans, etc. El magazín ha d’incloure connexions en directe i participació de l’audiència. El magazín s’ha de fer, almenys un dia a la setmana, fora dels estudis de Burjassot. L’objectiu d’aquestes eixides és recórrer els pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana per a presentar els mitjans a la ciutadania”, explica el comunicat.

Entre els criteris de valoració s’inclou la presentació d’una maqueta. La documentació requerida per a optar al contracte consta de “títol, sinopsi, descripció del magazín, desenvolupament de les seccions amb continguts concrets i exemples, escaleta de continguts desenvolupada, proposta de col·laboradors fixos amb currículum i descripció de la seua participació en el magazín, proposta de director i productor executiu amb currículum i experiència en el format, proposta d’equip de redacció i equip tècnic i currículums, pla de treball, pressupost (identificant la part de mitjans tècnics i la part de producció), historial de l’empresa o empreses productores, proposta de mitjans tècnics i proposta d’estratègia de xarxes socials”.

El termini de presentacions de propostes serà de 21 dies naturales a comptar des de dimarts 19 de setembre en la página web de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). Les propostes es poder lliurar per correu postal o missatger (Polígon Accés Ademús s/n.46100 Burjassot) o per correu electrònic ([email protected]).

Comparteix

Icona de pantalla completa