Diari La Veu del País Valencià
À Punt busca idees per a un concurs diari i dos magazins de televisió

À Punt ha fet una nova crida al sector audiovisual valencià; en aquest cas, perquè es presenten propostes per al magazín que es podrà veure de matí, per al de la vesprada i per a un concurs diari per a la futura televisió pública, ha informat l’entitat en un comunicat.

Així, s’esperen idees per a un magazín per a la televisió d’aproximadament tres hores i mitja que s’emetria en la franja del matí. El programa ha d’incloure continguts d’actualitat, de servei públic, participació ciutadana i de col·lectius socials.

També s’han d’especificar seccions fixes relacionades amb la salut, el consum, el medi ambient, la integració social, l’educació, el camp, la cuina i el temps. L’espai, trimestral, ha d’incloure espais de tertúlia, connexions en directe (un mínim de tres) i públic en plató.

La societat també està buscant un magazín diari, d’aproximadament 4 hores, per a la franja de la vesprada. En el programa ha d’estar present tot el territori mitjançant connexions en directe amb diferents tipus de continguts (mínim de sis connexions) i ha de comptar amb una taula de debat, reportatges, entrevistes, tertúlia i humor. El programa inclourà continguts i/o seccions relacionades amb la cultura, la societat, les festes, la música i l’autopromoció dels programes i ficcions del mitjà autonòmic À Punt.

A més, la societat està buscant un concurs diari per a la televisió. S’acceptaran tant adaptacions de formats estatals o internacionals com originals. Els formats adaptats a la realitat i cultura valencianes hauran d’acreditar la cessió dels drets. Els formats originals hauran d’aportar un teaser per a poder ser valorats. El concurs tindrà una durada d’entre 25 i 50 minuts i un preu orientatiu màxim de 250 euros per minut.

Criteris

La societat seleccionarà els projectes basant-se en els següents criteris: la qualitat de les propostes, propostes de continguts transmedia, adequació dels projectes als objectius de la societat, capacitat de les empreses productores de generar aliances estratègiques per a reunir talent i capacitat de producció en els projectes i experiència de l’empresa productora i dels professionals proposats en formats similars

El termini de presentació de propostes per als tres formats serà de 21 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta crida en la pàgina web de la CVMC.

Comparteix

Icona de pantalla completa