Diari La Veu del País Valencià
Els sindicats canvien l’itinerari de la marxa pel finançament per la protesta de Bonig

La manifestació pel finançament, prevista per al 28 d’octubre, no conclourà a la plaça d’Amèrica com estava previst inicialment. Els sindicats convocants –UGT i CCOO– han decidit modificar l’itinerari després que la presidenta del PPCV, Isabel Boing, s’haja queixat durant la roda de premsa posterior a la Junta de Síndics que el final de la marxa s’haguera programat a les portes de la seua seu.

Bonig ho ha qualificat d'”indignant” i ha assegurat que quan se’n va assabentar “no hi donava crèdit” i “creia que era un error”. I ha continuat: “Eixa és la unió que volen?”, s’ha preguntat, abans d’afirmar que aquest fet representa “una deslleialtat total i absoluta”.

“Veuen per què no hi podíem anar? Estava viciat. S’han carregat la unitat”, ha al·legat Bonig contra els convocants per triar una ubicació que, al seu parer, no és “un lloc emblemàtic de la ciutat”.

Emblemàtic o no, la plaça d’Amèrica és el lloc on els sindicats fan, cada any, els parlaments finals de la manifestació de l’1 de Maig. Aquest costum és, segons han explicat, el motiu pel qual han decidit que siga la fi de l’itinerari, també, per al 28 d’octubre. Tanmateix, davant del malestar expressat pel PP i amb la voluntat que la convocatòria atraga la major quantitat de ciutadans possible i no siga motiu de disputa o enfrontament, han decidit canviar d’ubicació.

Comparteix

Icona de pantalla completa