Diari La Veu del País Valencià
Cs demana que s’ature la selecció de personal d’À Punt perquè s’està incomplint la llei

Ciutadans (Cs) ha instat el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) a paralitzar de forma immediata el segon procés iniciat per a completar la plantilla d’À Punt mitjançant una altra borsa de treball temporal, en entendre que es “està incomplint la llei de servei públic de radiodifusió i televisió d’àmbit autonòmic”, segons ha explicat el diputat Toni Subiela.

Subiela ha anunciat que el seu grup ha registrat una proposició no de llei perquè la comissió parlamentària “pose sensatesa” en tot aquest procés i ha reclamat al Consell Rector que inicie “de forma immediata la provisió definitiva de les places, a través dels processos selectius previstos en la llei”.

“La llei aprovada preveu la possibilitat que hi haja borses de treball temporals sota circumstàncies d’excepcionalitat, requisit que sí que compleix la primera borsa de treball perquè no hi havia personal per a arrancar el projecte”, ha explicat el diputat de Cs. Subiela considera que, “en el cas de la segona borsa temporal, en la qual s’han convocat quasi 500 places, no es compleixen les circumstàncies de temporalitat”.

En aquest sentit, ha criticat que, en contra del que diu la llei, “mitjançant aquest procés, s’està contractant tota la plantilla definitiva” i ha recordat que “la llei estableix que la contractació del personal respectarà els principis d’igualtat, publicitat, mèrit i capacitat, mitjançant les corresponents proves d’accés”.

Comparteix

Icona de pantalla completa