Diari La Veu del País Valencià
Ortiz paga mig milió d’euros a la Generalitat per a controlar l’Hèrcules CF

L’Institut Valencià de Finances (IVF) ha adjudicat a Kuntajara SLU el paquet d’accions de l’Hèrcules Club de Futbol que havia tret a subhasta. L’import de l’adjudicació ha ascendit a 508.150 euros, segons ha informat la Generalitat en un comunicat, i l’empresa guanyadora ha sigut l’única que ha presentat una oferta. Darrere d’aquesta oferta es troben l’empresari Enrique Ortiz i l’actual president del club, Juan Carlos Ramírez.

La subhasta inclou un paquet format pel dret del crèdit de 15.425.002,95 euros que posseeix l’IVF davant la Fundació de l’Hèrcules, en virtut del qual pesa un embargament sobre el 72,71% de les accions del club. El paquet subhastat també conté les accions de l’Hèrcules CF que es va adjudicar l’Institut després de la subhasta concursal dels béns i drets d’Aligestión Integral, que representen un 15,07% addicional del capital social del club alacantí.

L’IVF recupera així els fons que va injectar en el club mitjançant un aval al qual l’organisme que dirigeix Manuel Illueca va haver de fer front davant els impagaments del club a l’entitat bancària creditora.

Comparteix

Icona de pantalla completa