Diari La Veu del País Valencià
Escola Valenciana col·labora en el cicle ‘Matisos’ de música en valencià
RedactaVeu / València

Sota el nom de Matisos, el cicle comptarà amb la participació de 15 grups valencians que actuaran repartits en set actuacions entre el 27 de març i el 20 de juny. Està destinat al públic universitari i naix amb els objectius de donar a conèixer la diversitat i riquesa de la música valenciana, de contribuir a la seua normalització, i de servir d’alternativa cultural per a la nit dels dijous universitaris.

Entre els grups que participaran conviuen formacions consolidades, com ara Arthur Caravan, Sant Gatxo o Pepet i Marieta, amb propostes emergents però que estan pegant fort dins del panorama musical valencià, com ara Pellikana, Auxili o Mosin Nagant. Més avall trobareu la programació completa.

Els estils musicals que interpreten tan diversos com el reggae, el rock , l’ska, la rumba, el rap o la cançó d’autor.

Les entrades eixiran a la venda a partir de la setmana del 17 de març, a un preu de 8 euros per al públic en general, 5 euros per als estudiants universitaris, per als Amics i Amigues d’Escola Valenciana i per als voluntaris i aprenents del Voluntariat pel Valencià d’Escola Valenciana.

La reserva d’entrades amb descompte d’Escola Valenciana la podreu fer al correu electrònic que facilitarem als Amics i Amigues de l’entitat, així com als participants al Voluntariat pel Valencià.

Les entrades per al públic en general podran adquirir-se anticipadament en www.agendapv.cat i el Centre Octubre de València

PROGRAMACIÓ

Tots els concerts tindran lloc en dijous (excepte el darrer concert, 20 de juny, que serà divendres), a les 22.30 hores.

27 de MARÇNit de cantautors

Andreu Valor + Josep Lluís Notari + Rubén Durà

3 d’ABRIL – Rock alternatiu i reggae

Sant Gatxo + Candela Roots

10 d’ABRIL – Fusió: pop, cúmbia, folk, reggae, música tradicional

Pepet i Marieta + ESiR

15 de MAIG – Fusió: Ska, rock, reggae, jazz

Sva-ters + Auxili

22 de MAIG – Fusió: ritmes llatins, rock, ska

Pellikana + Mox

5 de JUNY – Hip hop

Arrap + Mosin Nagant

20 de JUNY – Rock, indie

Mugroman + Arthur Caravan

Comparteix

Icona de pantalla completa