Diari La Veu del País Valencià
UGT repta Bonig a triar recorregut i data si se suma a la manifestació pel finançament

El secretari general d’UGT PV, Ismael Sáez, ha informat aquest dijous que ha enviat un missatge a la presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, en què li ofereix que fixe “el recorregut i la data” de la manifestació en defensa del finançament, a canvi que el partit se sume a la marxa.

El missatge és la continuació d’un altre en què explicava a la líder dels populars valencians que el recorregut de la mobilització “imitava” el trajecte de les marxes de l’1 de maig “sense caure-hi que, efectivament, allà estava el PP” i que “en la mesura que poguera molestar-li canviarien el recorregut”.

En aquest sentit, el dirigent sindical ha aclarit que “mai” va tindre intenció de “molestar” els populars ni que la manifestació, convocada per al dissabte 28 d’octubre, “tinguera cap significació contra cap partit”. De fet, ha insistit que li encantaria que el PP valencià “se sumara a una demanda que és la del conjunt de la societat i, fins i tot, del mateix PPCV”.

Participació dels sindicats a l’acte pel Corredor a Madrid

D’altra banda, Sáez ha confirmat que UGT PV i CCOO PV participaran el 3 d’octubre a l’acte en defensa del Corredor Mediterrani organitzat a Madrid per l’Associació Valenciana d’Empresaris. El secretari general d’UGT, Pepe Álvarez, present a València aquest dijous en l’assemblea d’Aposta Jove, assistirà si pot per a “defendre els interessos de la Comunitat Valenciana”.

Comparteix

Icona de pantalla completa