Diari La Veu del País Valencià
Dani Miquel, Sènior i l’Orquestra de València tanquen la Setmana de la Mobilitat a la plaça de l’Ajuntament

Les actuacions de Dani Miquel, Sènior i el Cor Brutal i l’Orquestra de València (OV) tanquen aquest dissabte la Setmana de la Mobilitat Sostenible 2017.

L’orquestra actua per primera vegada en la seua història en l’esplanada de la plaça de l’Ajuntament, en un recital que dóna començament a les 19.30 hores. Prèviament, a les 11 hores, la plaça de l’Ajuntament serà escenari també per al ‘Matinal EMT’, que s’obri amb l’actuació del cantautor valencià Dani Miquel i, a partir de les 12.30 hores, comptarà amb la presència de Sènior i el Cor Brutal. De manera paral·lela a ambdues propostes, es desenvolupen activitats i animació infantil per part de l’EMT al costat de l’edifici Ajuntament. Tot açò, també en el marc de la Setmana de la Mobilitat.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destacat el “seguiment espectacular” que ha tingut la Setmana 2017. “I acabar-la d’aquesta manera, amb la ciutat bolcada en el gaudi de l’espai públic i posant en valor els nostres músics –ha manifestat– és per a nosaltres un vertader orgull”.

Una plaça de cinema

El concert de l’Orquestra de València porta per títol Una plaça de cinema i oferirà un repertori integrat per algunes de les bandes sonores més reconegudes de la història del cinema. Entre elles, Desdejuni amb diamants, de Mancini; Els 7 magnífics, d’I. Bernstein, o La Missió, d’Ennio Morrisons. El concert començarà a les 19.30 hores, amb accés lliure.

Comparteix

Icona de pantalla completa