Diari La Veu del País Valencià
La policia tenia indicis que el ciberactivista valencià pertanyia a una banda criminal

El jove ciberactivista valencià que el passat 14 de setembre va replicar la pàgina web del referèndum català ja es troba a casa després d’haver declarat davant la Policia Nacional acusat de “desobediència”

Així ho ha anunicat el mateix informàtic a través del seu compte de Twitter, on indica que es troba a casa després d’haver estat declarant davant de la policia des d’aquest divendres. “Ha estat tot digne d’un pais de pandereta”, ha explicat el jove.

A través de la xarxa social, el ciberactivista ha indicat que la interlocutòria que li ha lliurat la policia apunta que se’l va detindre per “desobediència” i que el motiu d’anar a detindre’l era perquè anaven a buscar substàncies il·legals, a més, sempre segons a versió del jove, les forces de seguretat espanyoles “tenien indicis de pertinença a banda criminal”.

El jove valencià tractarà de recuperar aquest dilluns els seus discs durs i telèfon mòbil que la Policia Nacional va confiscar “per tindre instal·lada” l’aplicació sobre l’1-O en el terminal, ha explicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa