Paterna adaptarà aquest dissabte el format televisiu de 'Got talent' a La Gran Nit del Comerç

/ Paterna
26 setembre 2017 01:00h

El pròxim dissabte, dia 30 de setembre, l'espai cultural la Cova Gran de Paterna serà l'escenari de La Gran Nit del Comerç, un espectacle basat en un dels programes de moda, 'Got Talent'. L'esdeveniment estarà protagonitzat per 35 comerços i 170 models i el seu objectiu és promocionar el comerç local. La regidoria de Comerç que comanda Carles Martí ha decidit enguany fer aquest canvi en el format –el més destacable és el canvi de nomenclatura de l’esdeveniment, abans Passarel·la del comerç– que comporta un canvi de model en l'espectacle. En aquest sentit "no hi haurà desfilades com en una passarel·la de moda" atés que el format elegit serà una adaptació del programa d'èxit televisiu 'Got Talent'.

El regidor Carles Martí s'ha mostrar "convençut" que, amb aquest nou format que s'estrena enguany, "eixiran guanyant tant els comerços com el públic assistent, diversió i moltes sorpreses per a afavorir les compres al comerç local". Des de la Regidoria de Comerç han expressat la seua "satisfacció" per la bona acollida que ha tingut novament aquesta iniciativa per a fomentar el comerç local: "És un orgull veure com els comerços treballen i es bolquen en cada iniciativa que encetem des de la regidoria. Això ens dona alè per a continuar apostant amb força pel comerç de proximitat”, ha destacat el Martí.

Des de l'Ajuntament de Paterna expliquen que en La Gran Nit del Comerç es pretén mostrar que en els comerços de Paterna els veïns poden trobar tot el que necessiten "sense eixir de la localitat", gràcies a una oferta "àmplia i variada" i que, en paraules de Martí, "es converteix en un dels motors econòmics i de generació de llocs de treball més importants per al municipi". El regidor de Comerç confia que, aquest dissabte, la Cova Gran tornarà a rebre centenars de veïns i amics del comerç local per tal de gaudir d'una gran i "màgica" nit dels comerços, la singularitat dels quals es troba en la seua "àmplia varietat".

next