Diari La Veu del País Valencià
CCOO PV demana al Consell que es posicione en el conflicte de Coca-cola
RedactaVeu / València.

En la carta que CCOO PV ha remès al secretari general del Partit Popular, Serafín Castellano, el sindicat sol·licita el suport i el posicionament, tant del partit com del president de la Generalitat, Alberto Fabra, amb l’objectiu que no es perda ni un sol lloc de treball ni a Alacant ni a València de l’empresa Coca-cola.

CCOO PV insta Castellano a seguir l’exemple de la consellera d’Ocupació del Govern de la Comunitat de Madrid, Ana Isabel Mariño, que la passada setmana va afirmar, durant un debat parlamentari en l’Assemblea madrilenya, que oferia la mediació de la Direcció General de Treball per a aconseguir l’objectiu que la fàbrica de Coca-cola no se’n vaja de la Comunitat de Madrid. La planta de Fuenlabrada és una de les quatre afectades pels tancaments que planteja l’empresa.

En el nostre territori, la multinacional ha plantejat un ERO que contempla l’acomiadament de 115 treballadors i el tancament de la planta embotelladora d’Alacant. A més de la gravetat que suposa aquest fet per als treballadors afectats, és un desgast afegit al nostre ja malfet teixit industrial.

El sindicat també ha realitzat aquest requeriment a la resta de grups parlamentaris de Les Corts, per a tractar de sumar suports en aquest conflicte.

Comparteix

Icona de pantalla completa