Diari La Veu del País Valencià
Els sindicats ajornen ara la manifestació pel finançament al 18 de novembre

Primer es van despenjar el PP i la Confederació Empresarial Valenciana (CEV). Després es va canviar el recorregut. Finalment, la manifestació pel finançament convocada pels sindicats majoritaris per al 28 d’octubre, amb el suport dels partits del Botànic, queda ajornada al 18 de novembre.

El canvi de data es va decidir aquest dimecres després de la reunió a les Corts dels líders sindicals, Ismael Sáez (UGT PV) i Arturo León (CCOO PV), i del president de la CEV, Salvador Navarro, amb representants de tots els grups parlamentaris.

Els grups partidaris de participar a la marxa van expressar la necessitat de “comptar amb més temps” per a presentar mocions als ajuntaments en els plens del mes d’octubre, en suport de la mobilització, segons van argumentar els sindicats en un comunicat conjunt.

L’altra raó del canvi de data és l’ajornament del debat sobre els Pressupostos Generals de l’Estat per la crisi política causada pel referèndum català, que ha refredat el suport del Partit Nacionalista Basc als comptes de l’executiu de Mariano Rajoy.

Comparteix

Icona de pantalla completa