Diari La Veu del País Valencià
Oriola renova la seua marca turística per a obrir-se a nous mercats

Oriola presenta una nova marca turística. La campanya, que s’ha iniciat a l’Estació Intermodal Oriola-Miguel Hernández, mostra una localitat amb una imatge més viva i fresca en què es pot identificar la vocal ‘O’ amb el sol i com a marc de tots els productes turístics. En paraules de la regidora de Turisme, Sofía Álvarez, es tracta d’una “finestra a tot el que es pot fer” a la ciutat. L’ús del símbol ‘O’ d’Oriola, amb l’elecció dels colors que l’envolten, ofereix llum a l’oferta turística de la ciutat i mostra “tot el que es pot descobrir quan algú ve al nostre municipi”.

Els prop de quatre milions d’usuaris anuals de la línia de tren de rodalia Alacant-Múrcia podran gaudir de les imatges turístiques de la ciutat que promocionen les set vies de productes turístics: patrimoni monumental, patrimoni natural, la figura de Miguel Hernández, platges, golf, gastronomia i festes. A més, s’esperen nous emplaçaments per a ampliar la seua posició tant a l’interior com a la platja.

L’aposta per la nova imatge és un pas més per a continuar el ritme creixent del turisme a la ciutat. L’Oficina de Turisme del casc antic ha rebut un 25% més de visites durant aquest estiu que durant el del 2016. També Oriola Costa ha observat un creixement important, especialment de turistes nacionals.

La campanya continuarà fent present la nova imatge a llocs tan concorreguts com els centres comercials de les poblacions costeres veïnes o els aeroports d’Alacant-Elx i San Javier, punts de destí de milions de visitants cada any. Per a la regidora, “les bones comunicacions amb què compta Oriola fan possible el seu accés per tots els mitjans de transport” i permeten als visitants aprofitar “l’oferta turística molt ampla i variada per a tots els gustos i edats”.

Per a Álvarez, és molt destacable que es tracta d’una “imatge renovada de la marca, però sense perdre la seua identitat. Hem apostat per ensenyar al món que Oriola és molt més i és a través d’aquestes imatges com coneixeran què som i què tenim i com demostrarem que en aquest municipi es rep tothom amb els braços oberts”.

Comparteix

Icona de pantalla completa