Diari La Veu del País Valencià
Cocentaina presenta les IX Jornades Gastronòmiques Fira de Tots Sants

Rafa Cerdà M. / AraMultimèdia / Cocentaina.

Cocentaina acollirà les IX Jornades Gastronòmiques Fira de Tots Sants organitzades per l’Associació d’Hostaleria juntament amb la regidoria de Promoció Econòmica. En aquesta edició hi haurà algunes novetats, en primer lloc la duració, passa d’una setmana a un mes i serà entre febrer i març, “al mes de maig ja hi ha moltes activitats”, ha detallat el president de l’Associació d’Hostaleria de Cocentaina, Francisco Albaladejo. Les jornades se centraran especialment en el cap de setmana, de dijous a diumenge, entre els dies 14 de febrer i 15 de març.

El programa està carregat d’activitats i cursos. Un altre canvi és que han dividit les Jornades en dos blocs. La primera part que s’acaba d’inaugurar ara, on es potenciarà la cuina de cullera i cocteleria. Son propostes d’interior per tal de dinamitzar l’hostaleria durant els mesos d’hivern. La segona part de les jornades arribarà en maig, amb el bon temps. Serà quan se celebre novament el ‘quinto’ i tapa.

El regidor de Promoció Econòmica, Vicent Sandoval, ha mostrat la confiança que Cocentaina puga arribar a ser la capital gastronòmica de la comarca. I ha destacat que “les jornades que oferim enguany són de les mes intenses de la província, tant per la duració, com per l’oferta”. Per a tancar l’acte Sandoval ha agraït l’esforç i treball realitzat des de l’Associació per potenciar el sector hostaler del municipi.

Francisco Albaladejo, president de l’Associació d’Hostaleria de Cocentaina,, ha explicat la seua intenció d’anar implicant tots els restauradors contestans fins que l’Associació puga estar integrada pel 100% d’establiments, actualment hi ha més de 40 dels 70 que hi ha en total.

Comparteix

Icona de pantalla completa