Diari La Veu del País Valencià
Xavi Sarrià s’envolta d’una nova banda per a la gira del seu disc després d’Obrint Pas

Després d’anunciar a les xarxes socials el retorn als escenaris de l’exObrint Pas, Xavi Sarrià ha revelat els noms de la banda que l’acompanyarà en la gira del nou treball discogràfic: Amb l’esperança entre les dents (Propaganda pel fet, 2017).

“Aquesta és la meravellosa formació que m’acompanyarà en directe”, ha escrit Sarrià. “Un luxe i un orgull comptar amb aquestes grans persones i bèsties de la música”, ha continuat, per a després indicar els components de la nova formació on destaquen: Diego Barberà, al baix; Maria Cofan, amb el trombó; Salva Bolufer ‘Bolu’, a la bateria; Clàudia Key Day, que es farà càrrec de la percussió i les veus juntament amb Joan Mayor; Mila Gonzalez, a la trompeta; Pau Berberà, a l’acordió i veus, i Tato James, a la guitarra.

Els concerts de presentació del disc comencen a Barcelona a la sala Apolo (8-11); a la sala República de València (10-11), juntament amb Pirat’s Sound Sistema; a l’Stroika de Manresa (17-11); a la sala Malatesta de Santiago de Compostel·la, novament amb Pirat’s Sound Sistema (18-11); així com a Palma a la sala Es Gremi, on repetiran cartell (18-11), i a la sala Mon Live de Madrid (25-11).

Comparteix

Icona de pantalla completa