Diari La Veu del País Valencià
Bonig participarà en la manifestació convocada per la Societat Civil Catalana a Barcelona

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, assistirà demà diumenge a la manifestació convocada a Barcelona per la Societat Civil Catalana (SCC) per a defensar la Constitució, la democràcia i l’estat de dret, a la qual portarà “el sentiment dels militants i simpatitzants del PPCV”.

L’acompanyaran militants i simpatitzants dels populars de les tres demarcacions valencianes que partiran a primera hora des de diferents seus del territori, segons ha informat la formació a través d’un comunicat.

Bonig se sumarà a la manifestació que eixirà a les 12 hores de la plaça d’Urquinaona de Barcelona sota el lema ‘Prou! Recuperem el seny’, amb l’objectiu que Catalunya “ature el desafiament independentista i recupere de nou el sentit comú”.

Sota aquest prisma, la líder del PP valencià busca portar a la capital catalana “el sentiment dels militants i simpatitzants del PPCV” en suport de la Constitució i la seua “defensa del marc de convivència que tant anys de prosperitat ens han brindat en un projecte comú com és Espanya”. “El nostre relat d’Espanya inclou Catalunya i el nostre relat de Catalunya inclou Espanya”, ha reivindicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa