Diari La Veu del País Valencià
Sanitat convocarà més de 2.700 places de les ofertes d’ocupació pendents des de 2014

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública realitzarà a partir d’aquesta setmana i durant octubre la convocatòria d’un total de 2.711 places pendents de les Ofertes d’Ocupació Pública (OPO) dels anys 2014, 2015 i 2016. La primera oferta serà la d’Infermeria i es publicarà previsiblement dimarts que ve amb 638 places en torn lliure i altres 259 de promoció interna.

En total, cinc convocatòries que es faran públiques en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) aquest mes, al llarg de les pròximes dues setmanes, segons les previsions. Es tracta de les ofertes més multitudinàries, tant pel nombre de places oferides com per les persones que concorreran, destaca la Generalitat en un comunicat.

La consellera de Sanitat, Carmen Montón, ha explicat que són les últimes cinc del total de 104 convocatòries corresponents a les 55 categories i especialitats compreses en les 3.608 places de les tres OPO. D’aquesta forma, es reactivaran els processos que han estat “paralitzats durant molt temps”, amb l’objectiu d'”enfortir la sanitat pública”.

Infermeria és la categoria que es preveu que siga publicada en el DOGV en primer lloc el dimarts 10 d’octubre, amb un total de 897 places: 638 d’elles oferides en torn lliure i 259 en promoció interna.

En les següents dues setmanes eixiran publicades les pròximes convocatòries. La primera, la de metges de família i pediatres d’Equip d’Atenció Primària (EAP), amb un total de 231 places oferides per a metges de família d’Equip d’Atenció Primària –190 en torn lliure i 41 de promoció interna– i 206 places oferides per a pediatres de EAP: 170 en torn lliure i 36 de promoció interna, respectivament. L’altra oferta és la de 327 places d’auxiliar administratiu: 231 en torn lliure i 96 de promoció interna.

També està prevista la publicació de la convocatòria de les places d’auxiliar d’infermeria, que sumen un total de 626, 456 d’elles de torn lliure i 170 en promoció interna. Finalment, Sanitat preveu la convocatòria en el DOGV de les 424 places oferides per a cel·lador: 306 en torn lliure i 118 de promoció interna.

Des de la Generalitat adverteixen que totes aquestes dates estan subjectes a variacions d’última hora que puguen produir-se en la publicació del Diari Oficial, de les quals informaria en el seu moment.

Comparteix

Icona de pantalla completa