Diari La Veu del País Valencià
EUPV reclama la desafecció del tram de la N-332 per Sueca
RedactaVeu / Sueca

El parlamentari recorda que aquest tram de la carretera N-332 és summament perillós, “i precisament la variant de l’autovia A-38 es va construir per disminuir aquesta perillositat, provocada perquè el tram partia el municipi en dos i acumulava molt de trànsit. La variant, teòricament, suposava la desafecció del tram antic i la seua entrega a l’Ajuntament de Sueca, amb l’aportació econòmica pertinent, perquè aquest l’integrara en el paisatge urbà. Tanmateix, açò encara no ha ocorregut”, explica.

Sixto subratlla que donada aquesta situació, “el perill continua. I el tram segueix sent transitat amb les conseqüents molèsties per als veïns. Per això exigim al Govern que prenga cartes en l’assumpte, perquè cinc anys després ja seria hora”, reclama.

Esquerra Unida demana al Ministeri de Foment respostes concretes sobre quan i quins punts quilomètrics seran desafectats, quina serà la quantitat econòmica que percebrà l’Ajuntament suecà, quan es farà efectiva aquesta i si l’Estat haurà de fer-se càrrec de possibles interessos a causa de la demora.

Comparteix

Icona de pantalla completa