Santa Pola convoca el I Festival en Xarxa de Cançons en valencià

/ Santa Pola
30 octubre 2017 01:00h

La localitat de Santa Pola ha convocat el I Festival en Xarxa de Cançons en valencià, sota el títol 'M'encanta', amb l'objectiu de donar una major difusió a la cultura i llengua valenciana i fomentar la creativitat dels joves autors. En el Festival poden participar tots els autors de cançons d'entre 18 i 35 anys i sense contracte discogràfic en vigor. Ho poden fer a títol individual o en conjunt. 

Les cançons han de tindre una durada d'entre 2 i 5 minuts i la lletra en valencià. A més, hauran d'estar enregistrades en àudio o bé en àudio i vídeo. També es pot incloure una presentació del tema i/o del cantant o grup. La data límit de presentació de les obres és fins al 22 de gener de 2018.

De forma paral·lela al concurs, l'Ajuntament va programar el passat divendres un concert de Pep Gimeno Botifarra i la Rondalla amb la Banda Unió Musical de Santa Pola. En el concert 'Botifarra a banda' s'uniren les dues formes més populars de la música valenciana, la rondalla de corda i la banda d'instruments de vent i percussió, sota la direcció de José Jaime Sempere. 

La programació de l'Octubre Cultural 2017 compta enguany amb multitud d'activitats per a tots els públics, entre les quals destaquen tallers, jocs al carrer, concerts, teatre i exposicions culturals. 

next