Diari La Veu del País Valencià
El fabricant de Cola Cao i Nocilla trasllada la seu a València

Idilia Foods, propietària de marques com ara Cola Cao, Nocilla, Paladín i Okey, va decidir aquest dimecres traslladar la seu social de Barcelona a València, segons va informar la companyia en un comunicat. Aquest dilluns la companyia havia anunciat que mouria la seu social fora de Catalunya si es produïa una declaració unilateral d’independència amb l’objectiu de mantindre la seguretat jurídica.

La mercantil va recordar que en més de 70 anys amb domicili social a Catalunya ha conviscut amb etapes polítiques diferents i “mai” s’ha posicionat políticament. A més, va demanar als executius de Mariano Rajoy i Carles Puigdemont que solucionen la situació “amb la major urgència possible”.

El trasllat d’Idilia Foods se suma a l’èxode d’empreses catalanes produït en els últims dies. La setmana passada els bancs CaixaBank i Mediolanum van traslladar la seua seu social a València, mentre que Banc Sabadell va fer el mateix moviment en direcció Alacant. Aquest dimecres l’asseguradora Divina Pastora va anunciar que centralitzava totes les seues seus corporatives a València per la inestabilitat política a Catalunya.

Comparteix

Icona de pantalla completa