Diari La Veu del País Valencià
El PSPV exigeix una nova comissió d’investigació del metro, ‘l’altra va ser una farsa’
RedactaVeu / València

El diputat socialista Francesc Signes ha recordat que “set anys després d’aquell terrible accident les víctimes i la societat valenciana tenen dret a conèixer la veritat”, per la qual cosa exigiran una nova comissió “que servisca per a depurar responsabilitats polítiques, al marge de la instrucció que s’està duent a terme des dels jutjats”.

Signes ha destacat que des d’aquella comissió de recerca en les Corts “han aparegut molts elements nous que no es coneixien, fins i tot el perit nomenat en aquells moments per la jutge desconeixia determinats antecedents com la caiguda de cristalls i marcs de les finestres, que va ser fonamental per a provocar algunes morts, o que la UTA accidentada havia tingut 38 incidències prèvies en els frens que el perit tampoc va poder analitzar perquè desconeixia”.

Així mateix, ha subratllat que “totes les víctimes han de ser iguals per al PP, independentment de la seua condició, per la qual cosa els exigim que no facen distinció entre unes i altres”. Ha demanat, a més, que el PP “no vaja darrere de la justícia com està fent amb els casos de corrupció que tenen i no intenten seguir tapant allò que els jutges és possible que no tarden molt a desvetlar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa