Diari La Veu del País Valencià
Treballadors de Coca-cola compleixen 14 dies de vaga indefinida
Europa Press / Alacant

Aquest dimarts, sindicats i empresa tornen a reunir-se a Madrid amb la data límit del pròxim divendres 21, últim dia de negociació de l’ERO. José Vicente Salinas, president del Comitè d’empresa de la fàbrica d’Alacant, ha explicat que els 14 dies de vaga “estan sent molt durs” per als treballadors “però també per a les famílies” i que la moral està “tocada” encara que segueixen amb ànims per a continuar “lluitant” pels seus llocs de treball “fins on puguem i com puguem”.

Salinas ha detallat que “no tenim cap tipus de caixa” solidària entre treballadors de manera que aquest dilluns han perdut ja la meitat del sou del mes de febrer perquè estan mantenint la vaga “al descobert”.

Negociacions

Sobre les intencions de partits polítics de presentar esmenes, mocions i declaracions institucionals en favor dels seus llocs de treball, Salinas ha explicat que no disposen de cap informació sobre aquest tema i ha reclamat que s’espera que aquesta setmana “es moguen i se’ls veja l’interès que han demostrat fins ara”.

En aquest sentit, dimarts 18 tornen a reunir-se amb l’empresa, de la qual esperen “que retire l’ERO i es negocie amb tranquil·litat”. Així, el president del Comitè d’empresa a Alacant ha indicat “fora de l’ERO” es pot negociar “tot”, des de baixes voluntàries a prejubilacions “amb les bones condicions que ens han anunciat”.

Salinas ha desvetlat que els treballadors han intentat posar-se en contacte amb la seu de la multinacional a Atlanta (Estats Units) però “no hem tingut cap contacte. Ho hem intentat, però no ho hem pogut aconseguir”.

Comparteix

Icona de pantalla completa