Diari La Veu del País Valencià
La policia deté 9 menors a Alacant per assetjar una companya de classe

Agents de la policia espanyola han detingut nou menors d’edat a Alacant per la seua presumpta participació en un delicte contra la integritat moral comés sobre una companya de col·legi a la qual assetjaven; alguns d’ells, a més, han arribat a l’abús sexual. Segons ha informat la policia a través d’una nota de premsa, a meitat del mes passat, una jove de 16 anys d’edat va denunciar que era objecte de burles i insults de forma habitual per part d’alguns companys del seu col·legi. La menor, estudiant de segon de batxillerat, patia burles i comentaris en públic durant les hores de classe, que s’estenien a les xarxes socials. Alguns companys havien penjat en una coneguda xarxa social fotografies seues amb comentaris obscens, de manera que aquestes vexacions afectaven la seua salut i rendiment escolar, segons aquesta informació.

Els agents van descobrir que les humiliacions cap a la menor es van iniciar a finals del curs passat, quan diversos companys la envoltaven freqüentment als passadissos i es burlaven d’ella en públic.

Durant la festivitat de les fogueres de Sant Joan, la menor va ser més víctima d’abús sexual per part de cinc companys seus, quan es trobava en una coneguda barraca del centre d’Alacant. Segons el relat policial, aquella nit els joves la van envoltar i la van començar a empényer i realitzar-li tocaments en les seues parts íntimes fins que finalment va poder escapar d’ells.

Amb tota la informació, els agents que duien a terme la investigació van procedir a la detenció dels nou joves per un delicte contra la integritat moral; cinc d’ells a més estan acusats d’un delicte d’abús sexual.

Comparteix

Icona de pantalla completa