Diari La Veu del País Valencià
Cotino: ‘Per què l’esquerra està obsessionada en no defensar la vida?’

RedactaVeu / València.

Juan Cotino, president de Les Corts i membre de l’Opus Dei, assegura en un article publicat en el seu blog sobre la reforma de la llei de l’avortament que a l’esquerra “no li interessa la maternitat” perquè “si fóra així s’asseuria amb el Govern per a millorar el text de la Llei”.

“Ara, l’esquerra torna a llançar les seues crides. A l’esquerra no li interessa la maternitat, perquè si fóra així s’asseuria amb el Govern per a millorar el text de la Llei. No vol parlar de la vida, només li interessa crear una polèmica política amb finalitats purament electoralistes en vespres dels comicis europeus.”

“L’esquerra torna a demostrar que les seues iniciatives són a curt termini, que es deixen arrossegar pel corrent d’una enquesta, pels suposats beneficis polítics, sense asseure’s a valorar els beneficis reals que pot donar a la dona i a la maternitat. Només cerquen la confusió i no volen que es conega el vertader contingut de la Llei.”

Cotino qüestiona si “de veres que no hi ha res positiu en el projecte de Gallardón?” perquè la Llei “suprimeix, per primera vegada, el retret penal a les dones”. “Està en contra d’açò l’esquerra?”, pregunta.

“Una Llei que, com tot, pot millorar-se”, assenyala en el seu escrit, en el qual recalca que porta “diversos dies” preguntant-se “per què l’esquerra està obsessionada en no defensar la vida”.

Comparteix

Icona de pantalla completa